Oferta

39.06lei

64.00lei

Mobray Gel Polish Set Complet Manichiura Acril Set De 20 De Culori De Unghii Profesionale Kit De Instrumente De Unghii Decorare Arta De Unghii Mașină De Găurit Set

Adaugă o recenzie

Mobray Super Set Manichiura pentru Unghii Kit-ul cu led-uri lampa de Unghii Unghii Mașină de găurit lac de Unghii Kit Acril Kit Unghii Setul de Unelte

Vă rugăm să alegeți culoarea gEL de sub graficul de culoare , vă Rugăm să urmați dumneavoastră preferat de culoare, lăsați-mi un mesaj , în caz contrar va vom trimite de culoare aleatorii , vă mulțumesc!

Acceptam carduri de credit WebMoney WM TT Western Union Qiwi wallet, și așa mai departe.Cumpărătorul trebuie să responsabil pentru orice impozit sau taxă care se plătește de către autoritățile locale, dacă există orice taxe.

Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru principal și feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Ne dorim ca clienții noștri să fie 100% multumit de ordinea lor.Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsul, vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsa feedback-ul pozitiv și 5 stele.Ne va lăsa o 5 Scoruri DSR feedback-ul pentru tine.Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau mesaj si vom face tot posibilul să-l rezolve.NU lăsați feedback neutru sau negativ, fără nici o comunicare cu noi. 1)Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi.Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici.

2)Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback , vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite .

1)Pentru en-gros, noi va oferim dicount dacă ne contactați înainte de plată

2)Pentru dropp de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și nu va lăsa nici o informație despre noi, dacă nu-ți place.

Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul "My Favorite" lista.

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să lăsați un mesaj, dă-ne ,va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore și, de asemenea, face tot posibilul pentru a rezolva problema.

Etichete: cămila de unghii cu sclipici, gel kit de unghii, polygel sfat unghii kit, gel lac de unghii set, folie de unghii de foraj, gel de unghii set, arta unghiilor, set pentru femei, Gel lac, moldes manichiura
Caietul de sarcini 54W /36w LED Nail Lamp
Numărul De Model Set Manichiura
Caracteristică 8 set pentru manichiura pedichiura
Cantitatea 20/6 Culori
Tip gel de unghii set
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Caracteristică 1 UV LED Lampa de Unghii
Caracteristică 4 inmuiati-off gel unghii set
Caracteristică 9 salon de unghii,unghii practică
Dimensiune all for manicure
Caracteristică 2 LED-uri UV de unghii uscator
Nume De Brand Mobray
Caracteristica 5 unghii cu gel unghii set
Caracteristică 6 Decoratiuni unghii 3d
Caracteristica 7 Gel de unghii remover
Caracteristică 3 electrica unghii mașină de găurit
Tip De Element Set & Kit

Scrie o recenzie

Produse similare