Oferta

42.08lei

56.86lei

Led Masca Pentru Femei de Moda de Voce-activat Luminos masca Masca de bal Mascat Festivalul de Partid Față de Partid Decor Masca #2

Adaugă o recenzie

Capacul va clipi și strălucire atunci când vorbesc.Acesta poate fi folosit pentru întreținerea de baruri, petreceri și cluburi de noapte.Built-in filtru de bumbac pot fi înlocuite și se filtrează strat cu strat pentru a asigura o protecție eficientă.

USB de încărcare ciclică, viata lunga a bateriei, pot fi refolosite.O varietate de constantă de luminozitate și culoare + voce-activat modul de iluminare.

Bateria este instalată în capacul și tensiune și capacitate sunt 3.7 V 450mAH respectiv.

Toate ambalajele de plastic pot proteja bateria placii de baza, care este în condiții de siguranță, ecologice, luminos și nu generează căldură.

Potrivit pentru multe ocazii, cum ar fi: concert live, scena, saritura scena, grup de sprijin și sala de banchet.Pot fi spălate și refolosite.

Etichete: ziua de nastere, cumpara masca stralucitoare, led masca voce, moda masca pentru femei, glow party, cotillon led, craciun cu led-uri masca, cat șifon, mans gura masca, fata led masca
Origine NC(de Origine)
Ocazie Petrecere
Numărul De Model Led Luminos Masca
Stralucitoare Timp 1
Strălucire Consumabile Tip Alte Strălucire Elemente De Recuzită
Numărul de Pc-uri 1 buc

Scrie o recenzie

Produse similare