Oferta

743.27lei

Aliaj Musashi Tsuba MANUAL din Lut Temperat T-10 Oțel Japonez Samurai Katana Funcționale Sabia Real Yokote

Adaugă o recenzie

Aliaj Musashi Tsuba MANUAL din Lut Temperat T-10 Oțel Japonez Samurai Katana Funcționale Sabia Real Yokote

DESCRIERE Stare: Nou-Lama Sori(Curbura): 1,8 Cm Lungime Totală: 40.9 Inch /104 Cm Material Lamă: Lut Temperat T-10 Oțel Nagasa Lungime: 28.0 inch / 71Cm Forma Lamei: SHINOGI-ZUKURI Lungime Mâner: 10.6 Inch / 27 Cm Marginea Lamei: Mâna Lustruit Fii Brici Material Mâner: Autentic Ray Piele + Lemn Tare Lățimea Lamei (Lângă Kissaki): 0.91 inch / 2.3 cm Tsuba Material: Aliaj Lățimea Lamei (Lângă Habaki): 1.26 Inch / 3.2 Cm Brau Material: Greu De Lemn Kissaki Formă: În Formă De Diamant Chu-Kissaki + Turii Yokote

Această sabie katana este pentru cei care doresc un adevărat funcțională completă Katana.Sabia se face în exact același forjare metoda de vechea sabie Japoneză și este mai ascuțit decât un aparat de ras.Accesorii de sabie sunt toate autentice din piele ray ocupe de înaltă calitate fitinguri din cupru.Această sabie compară în calitate și frumusețe mult expensivier lame.Și plus frumos la orice colecție!

PROCESUL DE FORJA: LAMA:

-Lama de sabie a fost forjate de mână, folosind vechea metoda de sabie .plin de mână forjate și plin de mână lustruit.

-Lama a fost făcut de T-10 oțel-carbon înalt aliat, și a fost laminate într-un Maru configurare(Singur tip mono oțel).diferențial călit și lut temperat, apă călite și șlefuite.

-Sabia asta a fost încercat și testat pentru a reduce tot ce-i stă în cale.Sori (Lama de curbură) este special conceput pentru a crea efectul de levier, în scopul de a efectua cea mai fluidă și mai curate reduceri.Care, în combinație cu alegerea tradiționale și de vânzare de top Koshirae (accesorii), asigură că veți obține cele mai bune de atât în aspectul și funcționalitatea.important puteți alege cu sau fără un Bo-Hi (Sânge Groove) în original forjate T-10 grade de Oțel Carbon.

-La suguha (direct) hamon model se face în același proces ca metoda tradițională.Harden marginea este prin utilizarea de lut special ambalaj lama apoi pune în apă pentru a potoli.Este nevoie de o mulțime de abilități.Focul temperatura nu poate fi prea mare sau prea mică trebuie să fie bine controlate de sabie smith.Lama este apoi pus în apă pentru stingere.Lama de formă se face acest proces creează frumoase hamon hada și Martensita (boabe) de pe suprafata lamei.lut pentru a proteja marginea și stins în apă pentru a tempera mune sau a coloanei vertebrale de sabie.Duritatea Oțel Carbon măsuri la un impresionant HRC pe Scara Rockwell.Combinația perfectă de duritatea apei de la marginea de oțel, și a crescut Sori (curbura lamei), vă permite acest lucru de înaltă calitate sabia pentru a tăia cu ușurință prin tatami paie, rogojini sau bambus pentru Tameshigiri.

-Lama asta vine cu o lungime completă Tang care îmbunătățește puterea de sabie.Vârful lamei este o formă shinogi-zukuri, și di amond în Formă Chu-Kissaki + Turii Yokote ; a fost bine definite cu hamon merge tot drumul prin Boshi.

MONTAJ

Koshirae: La Tsuba (garda), Fuchi (maneca) și Kashira (buttcap) de sabie este realizat din cupru de înaltă calitate.La Habaki (lama guler) este o bucată de alamă de construcție.Două Seppas (spacer) asigura Tsuba.

Tsuka: La Tsuka (mâner) de bază este din lemn și este înfășurată strâns peste reale Ray piele (Samegawa) cu mătase neagră Ito.Tang de sabie este asigurată de două Mekugi (peg) .puteți neasamblate lama din ocupe de scoaterea 2 cuie.

-Saya: saya (teaca) de sabie este greu de lemn cu negru/roșu Văzut lac fi strălucire.O Mătase neagră Sageo a fost legat în jurul Kurikata (buton) din teacă.La koiguchi (teaca gura) a fost intarit.

NOTĂ:

(a) O mătase sabia geanta vine cu sabia.Pe suport de lemn în imagini NU este inclus.

(b) Dacă aveți nevoie de un suport de lemn, vă rugăm să adăugați 12 USD la cost.

(c) săbiile Noastre sunt complet realizate manual, asa ca Specificatiile pot varia ușor de la sabie la sabie.

SABIA POZE

CY-SABIA ESTE SITUAT ÎN SABIE INDUSTRIALE SECȚIUNE, LONG QUAN, PROVINCIA ZHEJIANG, CHINA.SUNTEM UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANTI PRODUCATORI DIN ORAȘ, STUDIIND, PRODUCEREA ȘI COMERCIALIZAREA DE DIFERITE TIPURI DE SĂBII PROFESIONAL.

BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL MEU.SUNTEM SABIA PRODUCĂTOR ȘI LOCALE ÎN YUXI, CHINA.NE SUNT DE VÂNZARE MANUAL SĂBII CHINEZĂ,JAPONEZĂ SĂBII DE SAMURAI ȘI ALTE MESERII ARME ETC. VOM ÎNCERCA PENTRU A VĂ OFERI CELE MAI BUNE SERVICII SI CELE MAI BUNE PRETURI!TOATE PRODUSELE PE CARE LE COMERCIALIZAM SUNT DE BRAND NOU DE LA FABRICA MEA.BINE ATI VENIT LA PERSONALIZARE GRATUIT.

Etichete: sabie katana, sabia, katana real, sabie katana sabii adevarate, chongming cuțit, miyamoto musashi, katana, zoro sabie katana real, tai chi sabie albastru, breloc auto-apărare
Material Metal
Caracteristică Regională China
Tema Sport
Nume De Brand CY-sabie
Stil Japonia Stil

Scrie o recenzie

Produse similare