Oferta

125.94lei

148.16lei

Strălucitoare Acordabile Alb LED Strip Lumini Reglabil Temperatura de Culoare Alb Cald 3000k pentru Alb Rece 6000k DC24V 600LEDs ST28

Adaugă o recenzie

Reglabil - Acest lucru este modificat, de înaltă densitate Acordabile LED-uri Albe lumini de bandă este format din 600 de cald margele de led-uri si 600 de lumina de zi led margele.Aprinde separat sau amesteca-le împreună.Veți obține confortabil, primitor alb cald 3000k pentru bucatarie si dormitoare; Luminos alb rece 6000k pentru subsol sau spațiile de lucru; colaborează cu temperatura de culoare (2 V - canale) controler.Ușor de Instalare: albastru puternic vâscozitate spate banda auto-adeziva face lumina led strip aplicație ușor la cele mai multe suprafețe netede, Cea mai mare temperatura, cu atât mai puternică aderență.Non-waterproof IP20 pentru interior.Acest led strip este cuttable și corelate, Alb PCB bord pot fi tăiate la fiecare 6 Led-uri la intervale marcate & răspunse printr-o simplă lipire.În condiții de siguranță și Eficient: 28.8 W/m DC24V de iluminat de joasă tensiune dea 13.200 de lumeni per rola, în condiții de siguranță pentru a atinge și durează mai mult.Vă rugăm să vă amintiți să nu pentru a menține luminile aprinse când depănare împreună pentru a evita supraîncălzirea.Vin cu garantie 12 luni, cu 30 de zile banii înapoi garanție, vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Descriere Produs

1. Nostru SMD LED-uri bază de cupru și aur de sârmă care asigură o bună dispersie căldură, durata de viață lungă și joasă de Degradare Luminos.

2. Nostru flexibil PCB sunt toate de înaltă calitate strat dublu PCB, cel puțin 2 uncii, sau 3 uncii în special modele.

3. Avem mereu nevoie de același bin număr Led-uri SMD pentru diferite loturi de producție pentru același client.

4. Avem Everfine sferă integratoare pentru a testa temperatura de culoare de intrare Led-uri SMD si o punem in QC înregistrări pentru fiecare lot.În mod normal, 5 MacAdam LED-uri este de +/-100k

5. Putem produce 3 MacAdam LED Strip/tape ca cererea clientului.

Produs Caract

CCT Acordabile Serie

Prin utilizarea de controlere, CCT acordabile serie de benzi cu led-uri poate realiza intervalul de temperatură de culoare 2500k-7000k, oferind o capacitate atât pentru alb cald și alb rece toate într-un singur întreg benzi cu led-uri.

Colorate serie

Punerea în aplicare a 7 schimbare de culoare în același timp, poate avea o lumină albă pură.Singur punct de control unic, de înaltă nivelul de gri, și pot realiza o varietate de efect frumos.Atinge alb pur, în timp ce schimbarea de culori diferite.Pentru magie benzi cu LED-uri, Fiecare IC controlează fiecare LED, de mare nivelul de gri realiza diverse efecte de iluminare.

Accesorii

Următoarele sunt IP rating:

IP20: Non-rezistent la apa, disponibil interior.

Ip65: silicon adeziv sau rășină epoxidică, poate preveni stropirea cu apă invada, disponibil interior.

IP67: tub de Silicon, gol, poate preveni val mare de apă invada; disponibil în interior și în aer liber.

IP68: tub de Silicon +silicon gel sau silicon extrudare, complet preveni praf și apă invada; disponibil în interior,în aer liber și apă.

FAQ

1) care sunt cele mai bune produse de vânzare în WIXURE?

RGBW Serie/Eficiență Serie/Super Lungimea Serie/CCT Dual Seria Albă/Aluminiu Profile

2)Poate WIXURE oferta de produse OEM?

Sigur, benzi cu led-uri pot avea diferite dimensiuni, aspect, client logo-uri și etichete.Design și probe

ar trebui să fie confirmat în primul rând.

3)Ce este WIXURE timp de plumb?

În mod normal, noi comenzi de nave în 3-10 Zile, dar va dura un pic mai mult în cazul în care cu povară grea de producție și produse personalizate.

4) ai de garanție pentru produse?

Sigur, avem 3 și 5 ani garanție pentru produse diferite.Odată ce problemele de calitate și certificate de către WIXURE ingineri, ne-ar înlocui elemente noi cu navlul plătit de către noi.

Etichete: orb cablu, Acordabile, marvel mobil, strălucitoare led-uri albe, acordabile alb, cct de striptease, led acordabile, Benzi cu LED-uri, alb led benzi fir, banda led rgb
Tip De Element Benzi
Caietul de sarcini (lumina margele / m) 120
Nume De Brand wixure
Certificare EMC
Numărul De Model st13
Culoare Temperatura(K) 6500
Tensiune 24V
Chip de LED-uri Model SMD3528
Medie de Viață (ore) 50000
Chip de LED-uri de Brand Cree
Generarea De Energie lumina
Tip bandă SMD
Sursa De Alimentare DC
Ocazie Camera De Zi
Led-Uri Numărul/M 120
Consumul de putere (W/m) 12
Rezistent la apa No

Scrie o recenzie

Produse similare