Oferta

202.29lei

Yonntech candelabru de Cristal lumina Cascada tavan Lampa Iluminat de Lux Lustru Artistice Lampa

Adaugă o recenzie

Statele UNITE ale americii faq:

Articol Trimite La : Alaska/Hawaii,NE Protectorate, APO/FPO Nevoie Pentru a Adăuga un Plus Poștale, vă Rugăm să Ne Contactați Înainte.

Acest candelabru de cristal va crea elegant, romantic și elegant, atmosfera de la camerele voastre.Neted și clar pandantive de cristal poate reflectă perfect lumina pentru mai mult efect spumant.Acesta este utilizat pe scară largă la domiciliu, hotel, restaurant, bar petrecere a timpului liber.

Caracteristici: Dur agățat de lanț: puternic portante.Prin galvanizare finisaj: placat cu rugina si oxidare. 6 niveluri de cristal foi: mare zona de iluminare.Margele de cristal amestecat cu cristal de foi: a face lumina mai frumos și har.Montaj material: china No. 14 de cristal, castan de apă limpede, are un foarte bun efect de refracție .

Caietul de sarcini: Tensiune de alimentare: 220-240V pentru UE, 110-130V pentru NOI Numărul de lumini: 4 Stil: modern ,cristal,lumânări stil direcția Luminii: corp de iluminat/lumină ambientală Lanț: reglabile Finisaj: galvanizare Umbra material: sticla Nuanta culoare: transparent Înălțime: 940mm ( 37" ) Lățime / diametru: 420mm ( 16.5" ) Lanț / cablu de lungime: 380 mm ( 15" ) dimensiuni Produs: 420 x 940 mm ( 16.5" x 37" ) Bec de bază: E14 x 4 pentru UE, E12X4 pentru statele UNITE ale americii ( becul nu este inclus ) a Sugerat potrivire cameră: dormitor, living, sala de mese

Pachetul Include: 1 x Cristal Candelabru Lumina

Anunț: Nevoie de manual de asamblare Despre cristal: materiale de lumina margele si mingea este china nu.40 de cristal, material de lumina articol este china nu.76 de cristal.

Vom organiza transport de îndată ce plata dvs. a trece la verificarea Noulsite.ro în timpul săptămânii.

NU se accepta Post Office CASETA adresă.

Pentru colete de dispecerizare.Dacă element de stoc în nostru corespunzătoare depozit,vom alege locale potrivit livrare modalitate de a gestiona pachetul.

Aproape toate coletele vor fi livrate direct de la mai multe depozite de la mâna ta/usa, Acesta va fi mult mai apreciat dacă vă lăsați-ne un valabile număr de contact.

Toate elementele noastre (cu Excepția specificată) sunt asigurate pentru a fi de brand nou și a efectuat cu cel puțin 12 luni de garanție.

Pentru a deteriorat atunci când a sosit,vă rugăm să fie cooperant pentru a lua fotografii de pe părțile deteriorate și trimite la noi pentru verificarea și soluție de asistent.

Cumparatorul suporta taxele poștale pentru returnarea, vom plăti pentru retrimiterea.

Nimic nu va fi perfect.Dacă nu ați satisface serviciul nostru sau Dacă elementul a ajuns deteriorat.sau parte a ratat sau nu un element de descris, vă rugăm să ne semnalați,vă vom oferi un soluția mulțumit și să rămână cu tine până când problema este rezolvată.Mai mult,vă Rugăm să nu lăsați rating scăzut feedback-ul pe contul nostru inainte de obtinerea soluție, pentru că va fi o lovitură dureroasă pentru noi.Dimpotrivă,cu generozitate 5stele frumos feedback-ul va fi o motivatie foarte mare pentru noi, pentru a fi un bun vânzător.Speranța de a obține yourcomprehension.

Returnarea/Restituirea este acceptată în termen de 7 zile, Noi nu restituie taxa de transport de returnare, care sunt non-defecte.Vă rugăm să ne contactați pentru o adresă de retur.Vă rugăm să faceți elementul rămâne în ambalajul original, inclusiv toate accesoriile și documentația livrată împreună cu produsul.Declarațiile trebuie să fie ambalate în mod corespunzător pentru a evita deteriorarea în timpul tranzitului.Produs(e) deteriorarea în timpul tranzitului va anula garanția.

Etichete: e14 vela led, candelabro petrecere, fiul lampa, sarcina lumini, piatra de cristal, lucrurile vertij, brand de lux femeie, lamparas techo, pandantiv lumina cemente, replica design lampă
Numărul de surse de lumină 4
Technics Prin Sculptate
Nume De Brand Yonntech
Finisaj crom lucios
Abajur De Culoare ARGINT
Tensiune 110V/220V
Este Estompat No
Este De Becuri Incluse No
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Garanție 1 An
Loc Camera De Hotel
Numărul De Model 1JJ09-0015-DE
Material Cristal
Certificare ce
Tip Comutator Buton de comutare
Tipul De Bază E14
Stil Modern
Zona De Iluminat 5-10square metri
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Pandantiv Lumini
Tip De Instalare lant pandantiv
Sursa De Alimentare AC

Scrie o recenzie

Produse similare