Oferta

77.59lei

136.10lei

Bărbați de Iarnă Caldă Ciclism Jersey, Lână de Înaltă Calitate cu Maneca Lunga Tricou Maillot Roupa De Ciclismo Hombre Echipa Pro Biciclete MTB Haine

Adaugă o recenzie

Despre fabrica noastră de:

1)Picătură de Transport maritim susținem picătură de transport maritim, putem trimite comanda dvs. pentru clienții dumneavoastră, vă rugăm să lăsați licent adresa lui atunci când plasați comanda.Și vă rugăm să lăsați mesaje pentru dumneavoastră unic reținerea. 2)de Obicei, ne va livra la 1 la 5 zile lucrătoare după ce plasați o comandă, în timpul Vacanței din China, va exista o întârziere. 3)Timpul de Livrare vă Rugăm să notă: Pentru că de control Vamal și de vreme factori, poate, uneori, se va întârzia un timp, dar ne vom extinde timpul de livrare pentru tine, așa că, vă rog, așteptați ceva mai mult timp, cu răbdare. 4)Tariful Vamal sau a taxelor la Import La prețul de listă nu include nici un impozit, cumpărătorii sunt responsabili pentru tarife vamale sau a taxelor la import în țara dumneavoastră.

1. Noulsite.ro acceptă Visa , Boleto , MasterCard , Maestro Card de Debit, Western Union , bani Web , QIWI și Transferul prin bănci.

2. Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata , nu ezitați să ne contactați.

Dacă aveți orice întrebări și probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau care necesită soluționare, vă vom răspunde cât mai curând posibil și să încercați cele mai bune noastre de a rezolva până la satisfacția dumneavoastră.

Toate întrebările cu privire la unul din elementele noastre va fi răspuns cât mai curând posibil.

Vă mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Etichete: cat jersey, ciclism jersey bărbați de iarnă ucl, Mexic, rochie de înaltă calitate, 26 inch aripă, ciclism jersey termică lână, jersey santic, 22 inch biciclete, maillot de turism, cycl jersey
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Utilizarea Ciclism,Curse,Shortswear.MTB,BMX
Numărul De Model iarna Jersey
Lungime maneca(cm) Plin
Tesatura Tip JERSEY
Nume De Brand MIEYCO
Gen BĂRBAȚI
Origine NC(de Origine)
Material Poliester
Tip Sport Ciclism
Lungime Fermoar Plin Fermoar
Tip De Element Tricouri
Sezon Iarna

Scrie o recenzie

Produse similare