Oferta

124.00lei

155.01lei

12Cm Saltea Cort de Camping Saltea Gonflabila Pat Aer Impermeabil în aer liber Camping Saltea Ultra Portabil Pad de Dormit

Adaugă o recenzie

Activitate În Aer Liber: Tabără

Prin Umflarea Modul: Built-in Pompa de Umflare

Numărul De Model: Pat Aer

Apa Mat Tip: Saltea

Greutate: 1.2 kg

MULTI-FUNCȚIONAL, COMPACT ȘI UȘOR: Camping pad de dormit este ultra-ușoare, mici, și perfect pentru interior/exterior de dormit.Acest somn mat este perfect pentru casa, masina, camping, drumetii, și chiar înot.

UȘOR PENTRU a UMFLA: Cu noua tehnologie de nostru de dormit, izopren, oricine poate umfla de somn mat fara probleme, chiar si copii.Doar pompa de aer în pad de dormit prin călcare cu piciorul.

CALITATE EXCELENTA Nostru saltea de dormit va proteja organismul dumneavoastră de la rece si la cald, murdărie și disconfort.Nici substanțe chimice nocive și are termo rezistent la apă și la proprietăți.

Nume:Camping Saltea cu Interior Pompa de Aer

Greutate:1.2 Kg / 2.64 lb

culoare:Verde+Gri/Albastru Inchis + Gri

Material:PVC

dimensiuni:Lungime 190* lățime 60* grosime 12 cm

Conținutul Pachetului:

1* perna gonflabila

1* sac de depozitare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: gian saltea camping, ultralight pad de dormit inflat, tabără plin de pat, tabăra de saltea, saltea de aer, etaj spuma, podea mat, inflat saltea, lushdream perna, tabara cort
Activitate În Aer Liber Tabara
Material PVC
Apa Tip Mat Saltea
Numărul De Model saltea de aer cort
Prin Umflarea Modul Alte
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare