Oferta

55.08lei

73.42lei

3L Scuter Electric Față Sac de Biciclete Mâner Sac Versiuni Rapide Sac Impermeabil EVA Hard Shell Sac Față de Echitatie Accesorii

Adaugă o recenzie

3L scuter electric față sac de biciclete mâner sac versiuni rapide sac impermeabil EVA hard shell sac față de echitatie accesorii

Puncte: 1、Compatibil cu Toate Scuter Electric: geanta ghidon poate fi atașat în siguranță la partea de sus a tubului, care este universal pentru cele mai multe biciclete.Este ușor să demontați și nu se mișcă de pe un accidentat sau rocky road.

Disponibil in 2 Capacitate sac de ales:2L,3L.

2、Practice și Frumos Design: puteți ușor transportă încărcător instrumente,instrumente de reparații și alte elemente, cum ar fi telefoane,chei, portofel, etc, fără a Afecta frumusetea scuter electric sau biciclete pliabile.

3、Presat la Rece Greu de Locuințe Proces: material EVA,Extrem de usor,rezistent la cădere și dificil de a deforma, de carbon model PU material de suprafață,se potriveste perfect cu textura de metal de diferite culori scuter sau bicicleta.

4、Reglabil și Clasificate de Design de Stocare: ochiurilor de Plasă de buzunar interior pentru a păstra lucrurile de mișcare în jurul și de deteriorare a obiectelor de valoare, cum ar fi telefoanele mobile;Anti-alunecare nu ghidon curea upgrade de design, doar nevoie pentru a ajusta în sus și în jos, nu va bloca lumina.

5、rezistent la apa Caracteristici: Acest scuter electric sac de depozitare realizate din material impermeabil PU.Fermoarul este fabricat din material impermeabil, dar nu ud de ploaie pentru o lungă perioadă de timp pentru a evita scurgerile.

Caracteristici: 1. Materiale de înaltă Calitate: scuter electric De ghidon, geanta este confectionata din EVA cu 3D mor-procesul de turnare.Suprafata material fibra de carbon PU poate fi extrem de abraziune dovada și rezistent, excelent textura si aspectul elegant.

2. Rezistent la apa Caracteristici: Suprafata material de acest scuter pack este PU material, și adeziv impermeabil cu fermoar.Sac interior nu ar fi umed, care ține telefonul mobil, ochelari și alte obiecte personale uscat tot timpul.

3. Fermoar dublu Design: Dublu mat rezistent la alunecare fermoar design, deschide-ti scuter sac cu ușurință, deschidere mare este convenabil pentru a pune și iau lucrurile.Reflectorizant logo-ul de pe punga va crește pe timp de noapte vizibilitatea pe timp de noapte cu bicicleta.

4. Ușor de instalat: geanta ghidon poate fi atașat în siguranță la partea de sus a tubului, care este universal pentru cele mai multe biciclete.Este ușor să demontați și nu se mișcă de pe un accidentat sau rocky road.

5. Perfect Capacitate: sac de cadru este suficient de mare pentru a stoca dvs. de portofel, gel de energie, tub interior, telefoane mobile, reparatii biciclete instrument, banca de putere și așa mai departe.Există compartimente în interiorul eficiente a preveni zgârierea între elemente.

Caietul de sarcini:

Tip: Fata Agățat Sac

Material: PU si EVA

Metoda de instalare: rapid comunicate de rack design

Dimensiuni: 2L: despre 120x105x250 mm/4.72x4.13x9.84 inch

3L: despre 150x120x290 mm/5.91x4.72x11.42 inch

Greutate: 2L: despre 175g

3L: aproximativ 250g

Lista De Ambalare:

1*Sac Ghidon Scuter

Etichete: 10 inch anvelope, citycoco scuter, pneumatice scuter, monorim mr1 suspensie spate, display scuter electric, 3d m365, mi scuter, electr scuter, geanta m365, geanta pe bicicleta
Numărul De Model Scuter Electric Sac
Tensiune None
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare