Oferta

135.61lei

176.11lei

Agățat de perete Macrame Cortina Boem Țesute manual Tapiserie Perfect Cortina Ușii Macrame pentru Dormitor Decor de Nunta

Adaugă o recenzie

Agățat de perete Macrame Cortina Boem Țesute manual Tapiserie Perfect Cortina Ușii Macrame pentru Dormitor Decor Nunta Puncte:

1. Premium Meșteșug: Această perdea este țesute de mână, unic în design, și acesta dispune de un material natural pentru a da un sentiment minimalist.

2. care este superba si durabil, natural și eco-friendly ornament.Și este potrivit pentru utilizarea în interior și exterior.

3. Excelent Ornament: Acest canaf agățat de perete cortina pot fi folosite ca ciucure vânt și este perfect pentru orice fereastră sau ușă.Și este o piesă unică de orice cameră adauga textura si interes.Și se poate lucra potrivit pentru camere, cum ar fi boem nunta de fundal.

4. Unic Vibe: cortina poate face o puternică atmosferă boemă pentru tine, astfel satisfacerea nevoilor dumneavoastra.

5. Aplicarea pe scară largă: cortina este perfect pentru acasă și în aer liber, nunti, petreceri sau alte ocazii.Și este perfect pentru camera de zi, pat bordura de mai sus, care este mare pentru copii sau camere de copii.

Greutate: 1500g

Metoda de curatare: spalare manuala, faianta, uscat

culoare:crem-alb

Material:bumbac

Dimensiune:80cm*150cm/31.5 inch*59.05 inch(inaltime poate fi ajustat în mod liber)

Conținutul Pachetului:

1*usa cortina

Note:

În general, cortina nu are nevoie să fie curățate, pentru a utiliza uscător de păr pentru a sufla praful de pe perdea, și dacă aveți nevoie să-l spele, vă rugăm să-l spele de mâinile tale, și cortina nu este spălat în condiții de siguranță, cortina poate fi frecat dar poate fi apăsat ușor cu mâinile.

Cortina este pur hand-made, coarda este ușor să fi greșit, puteți doar se agită ușor cortina după primirea naturale de bumbac coarda poate avea un miros

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: o perdea de bucatarie, macrame cortina ușii, japonia peisaj, nordic tapiserie, boho, boho decor, macram, covor de perete, canadian decor, vintage macrame perdele
Material Alte
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare