Oferta

26.84lei

53.64lei

Sexy Deschis Picioare Dresuri De Matase Transparent Body Corp Ciorapi Lenjerie Erotic Femei Sexy Lenjerie Teddy Porno Sex Costume

Adaugă o recenzie

Informații Despre Produs:

Dimensiuni: Gratuit Dimensiune (potrivit pentru greutate sub 70 KG) Stare:100% de Brand Nou Și de Înaltă Calitate Incluse:1* Femei Lenjerie Sexy + 1* Chilotei Note: 1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2. Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

✔️ Vom trimite comanda în termen de 48 de ore. ✔️ Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale, și așa mai departe. ✔️ Dacă nu primiți produsul în termenul stabilit, vă rugăm să ne contactați.

Din cauza diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare.OnQ echipa de Client Service lucreaza 18 ore pe zi și mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi.

✔️ Rambursare completă, dacă produsul are probleme de calitate. ✔️ Toate produsele sunt 100% de brand nou și verificate cu atenție înainte de a trimite. ✔️ Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală, siguranța 100%, inofensiv pentru organism. (În mod normal, dacă te miros miros ușor atunci când deschideți mai întâi, este pentru că produsul a fost într-un pachet sigilat de luni de zile.Vă rugăm să curățați-l și uscați-l în mod natural, mirosul va dispărea în curând.)

Fiecare OnQer este o parte a OnQ Secret Spațiu.Vă dorim o experiență plăcută la cumpărături și o mare bucurie cu produsele noastre.Sprijinul dumneavoastră este pasiunea noastră de a oferi produse și servicii mai bune pentru OnQer.Dacă ne place, vă rugăm să se alăture OnQ FEEDBACK-ul PROIECTULUI pentru a câștiga o surpriză mai mult și arată alte noi OnQer cât de mare este! (Contactați-ne pentru a ști mai multe despre PROIECT.)

Protecție A Vieții Private

NU ar fi nici un detaliile produsului pe pachet si va discret pachet de transport maritim de produse cu CONFIDENȚIALE canal.Dacă aveți nevoi speciale pentru acest lucru, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți.Vom fi mereu la dispoziția dumneavoastră!

null

null

Etichete: costum sexy cu ciorapi, pânză sexi, top aripa, plus dimensiune femei sex, pânză de sex, corpul spandex erotic, net sex, full body costum, carouri lenjerie erotica, babydol
Stil Sexy
culoare negru
Gen FEMEI
Origine NC(de Origine)
lenjerie de corp Inclus
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Produs greutate 70g
Model Tip Mozaic
Decor Dantela
Dimensiune Free Size
Utilizare Specială Îmbrăcăminte Exotic
Material Net Pânză
Lenjerie Tip Set
Potrivit greutate 70 kg
Utilizarea Sex Costum
lenjerie sexy Inclus

Scrie o recenzie

Produse similare