Oferta

80.93lei

MUSHIERYA Set de Lenjerie Erotic Doamnelor Dantela Sexy Deschide Set de Sutien Transparent Sutiene, Chilotei Femei Lenjerie de corp din Doua Piese de Lenjerie Sexy Fierbinte

Adaugă o recenzie

100% de brand nou și de înaltă calitate.

MUSHIERYA Set de Lenjerie Erotic Doamnelor Dantela Sexy Deschide Set de Sutien Transparent Sutiene, Chilotei Femei Lenjerie de corp din Doua Piese de Lenjerie Sexy Fierbinte Material: Spandex/Poliester

Caracteristică: Broderie/Transparent/Sexy/Erotice/Sârmă Gratuit

Culoare: Negru/Mov/Roz

Conținutul pachetului: 1 x Sutien+ 1 x Pantalon ;

Dimensiune: dimensiune gratuit;

Bust:70-92cm (27.6-36.2 inch);

Talie:58-82cm (22.8-32.3 inch);

Solduri:72-98cm (28.3-38.6 inch);

Ps:O mărime care se potrivește cele mai multe cifre.Note: 1. Pentru că imaginea de realitate modelul spectacol este prea sexy și sensibil,astfel încât nu se poate posta.Dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați departamentul de servicii clienți,vă mulțumim! 2 .Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imagini de produs, vă mulțumesc pentru mare sprijin și înțelegere fel.POST 1.By China Post Obișnuit Pachet Mic Plus China Post Obișnuit Pachet Mic Plus este de obicei 5 dolari scăzut pentru produs, datorită prețurilor scăzute, (nu au acces la Internet informații) astfel încât la sosirea dată în 25 de zile -80 zile, la nivel local de servicii poștale prin apelarea telefonului va informa dvs. de e-mail a sosit 2. E-pachete de Rusia, Statele Unite, Ucraina are nevoie de 10-20 de zile (cu acces la Internet informații) 3.China Post parcela înregistrat, în General, livrare la USA nevoie de aproximativ 20-35 de zile.Livrare în Canada, marea BRITANIE, și alte țări Europene durează aproximativ 14-28 zile.Dacă ai nevoie de un element foarte urgent, vă rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim.Vom Afaceri Exprima costul de transport maritim pentru tine.Expres transport nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge.

TRANSPORT

1) atunci Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 2-5 zile după ce plata dvs. este complet verificat.

2) nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale (în special pentru china post air mail) din cauza diferenței în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

PLĂȚI 1) Noulsite.ro acceptă Paypal, Visa, MasterCard, Maestro Card de Debit, și transfer, prin intermediul băncilor.Pentru a afla mai multe despre metodele de plată pe Noulsite.ro, vă rugăm să consultați http://help.Noulsite.ro/payment_faq.html.

2) vă Rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda dvs., dacă este posibil.Vom livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris-o în Noulsite.ro,dacă vrei să te schimbi, vă rugăm să lăsați un mesaj, atunci când plasați comanda.

3) Proiectul va fi livrat în termen de 5 zile lucrătoare după ce vom primi plata.

Taxe de Import, impozite sau taxe nu sunt incluse în taxa pe care o plătesc la noi.

Dacă sunteți confruntă cu toate problemele asociate cu plată, vă puteți simți liber să mă contactați, vă așteptam cu nerăbdare.

*Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne.Vom răspunde la tine în termen de 24 de ore.

(Cu excepția week-end și de sărbători) SERCICE 1. Informații Modificate în Cazul în care aveți nevoie pentru a schimba adresa sau haine de culoare informații, vă rugăm să ne contactați în termen de 1-2 zile după ordinea prezentată. 2.Dimensiunea îmbrăcăminte de Selecție Poate să ne contactați pentru a recomanda marimea potrivita pentru tine, vă poate oferi bust, talie, șold și înălțime.Așa că am poate mai bine recomanda hainele potrivite pentru tine. 5STELE Dacă produsele și serviciile noastre pentru a face să vă mulțumiți, vă Rugăm să oferiți 5 stele de rating de feedback.Dacă primiți bunurile aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă informeze, vom face tot posibilul pentru a rezolva toate problemele.Te rog da-mi posibilitatea de a face pentru tine.Q&A

Cum pot urmări meu parecl?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire:

www.17track.net/en(Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să

extinde-l.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Există orice taxe vamale?

Din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărători.În cele din urmă, aș vrea să aveți un cumpărături fericit, cele mai bune urări.

Etichete: sexi femeie, erotic moda, femei topless, mini lenjerie, sex lenjerie de corp pentru femei, lenjerie sexy cu san deschis, lenjerie de lux, lenjerie intim, hot sexi, erotic fusta mini
Obscene Imagine No
Pachetul De Conținut 1 x Sutien + 1 x Pantalon
style1 Femeia Set Sexy Erotic
style3 lenjerie sexy
Lenjerie Tip Set
Material spandex, poliester
Element Type1 Sexy Trei Puncte Lenjerie
Gen FEMEI
element type2 Femeia Set Sexy Erotic
Caracteristică Broderie/Transparent/Sexy/Erotice/Sârmă Gratuit
Articol Nr QQNY455
style2 Set Sutien Si Chilot
Decor Broderie
style4 Set De Lenjerie Sexy
Stil De Culoare Natura Culoare
Utilizare Specială Îmbrăcăminte Exotic
Nume De Brand MU SHI ER YA
Dimensiune One Size
Sugestiv Sexual No
Model Tip Florale
culoare negru/mov/roz

Scrie o recenzie

Produse similare