Oferta

35.92lei

48.56lei

Newes Pasta De Dinti Dozatorul Pentru Perete, Accesorii Pentru Baie, Pastă De Dinți Storcator De Instrument Automat Hands Free De Uz Casnic Agățat

Adaugă o recenzie

Newes Pasta De Dinti Dozatorul Pentru Perete, Accesorii Pentru Baie, Pastă De Dinți Storcator De Instrument Automat Hands Free De Uz Casnic Agățat Descriere:

Caracteristici :

1. Ușor de Utilizat: Hands-free Pasta de dinti dozatorul este non-contact, funcționarea și mână liberă de extrudare pentru a obține pasta de dinti.Foarte igienice și de confort.Acest dozator de pasta de dinti vine cu o sporită autocolant pe partea de jos, nu aveți nevoie pentru a lovi cu pumnul găuri în perete, îl puteți lipi direct pe perete din baie.

2. Nici o Pierdere si Mai Igienic : Automat distribuitor cu dispozitiv de vacuum extrudare anumită cantitate de pasta de dinti de care ai nevoie.Acesta permite copiilor dvs. capacitatea de a renunța la pasta de dinti la sine, fără a face o mizerie.Acesta previne risipa de pasta de dinti.Este ușor de curățat, aveți nevoie pentru a curăța în fiecare 5-7 zile.Pasta de dinti nu iese când apăsați butonul, Aveți nevoie să demontați pasta de dinti dozatorul și verificați produsul pentru a face o utilizare normală a produsului.

3. Material de calitate: montate Pe perete pasta de dinti dozatoare sunt realizate din plastic ABS si silicon, non-toxic si durabil.Automate de Pasta de dinti dozatorul este special conceput pentru nevoile normale.

4. Minunat Accesorii de Baie : Pasta de dinti dozatorul poate sta departe de dezordine și bacterii, stil de viață Sănătos îți face viața mai bună.De stil concis și non-contact de pasta de dinti dozatorul decoreaza baia.Costume pentru Bucatarie, Baie, Wc, etc.

5. Se încălzește Sfaturi : vă Rugăm să extrudare pasta de dinti corp după instalare storcator de pasta de dinti dozatorul atunci când la prima utilizare a acestui produs, și apăsați butonul de mai multe ori pentru a elimina aerul din interiorul pasta de dinti dozatorul de până la pasta de dinți vine din duza.Am recomandat pentru copii peste 6 ani pentru a utiliza acest dozator de pasta de dinti.

Caietul de sarcini:

Produs Dimensiune: 11.3 x 7 x 6 cm

Greutate: 126g

Material: Plastic + Silicon

Culoare: Gri, Negru

Notificare:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate fi ușor diferită la culoare imagine.

2.Vă rugăm să permiteți-1-5mm diferă datorită măsurare manual.

Pachetul Include:

1 x Storcator

Etichete: dispenser pentru gura, baie de plastic, suport perie set, muji periuta de dinti, baie dinte, dozator gura, biaspo, storcator de paste, dozator ecoco, storcator de periuta de dinti
Nume De Brand Aihogard
Material Plastic
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare