Oferta

660.65lei

MakerPi Portabil 3D Printer FDM Educație Desktop cu Un singur buton de Imprimare pentru Uz casnic și Începători

Adaugă o recenzie

MakerPi Imprimantă 3D M1 100*100*100mm mica/ mini imprimantă 3d cu un singur buton de imprimare, Ușoară Funcționare silențioasă pentru incepatori

Fizice parametru Masina dimensiune: 190*150*240mm Masina greutate: 2.2 kg Maximă duză temperatură de: 220℃ Pachetul dimensiune: 280*250*220mm Pachetul greutate: 3kg parametru de Imprimare Imprimare dimensiune: 100*100*100mm Grosimea stratului:0.05-0.3 mm Print material: PLA Filament cu diametrul de: 1.75 mm Diametru duza:0.4 mm Formarea precizie:±0.1-0.3 mm Recomandat viteza de imprimare:40-60mm/s cerință Software-ul Felie de programe:Cura/MKSlicer Suport format de fișier :STL,gcode,jpg,etc Opera de Sistem:windows/Linux/Mac cerința de Putere Metoda de imprimare:TF card, WIFI Putere medie:24V-48W Caracteristici Un singur buton de imprimare: fără ecran de selecție, import fișier gcode în TF card, introduceți-l în mașină, și începe de imprimare pentru a începe imprimarea.Smart-nivelare platformă: nu trebuie nivelare, pentru a evita necorespunzătoare nivelare care rezultă în săraci imprimare efect, pentru a îmbunătăți rata de succes de imprimare.Magnetic îndoire platforma:platforma de Imprimare adoptă un punct de vedere magnetic flexibil de proiectare.După imprimare, imprimare platforma si model pot fi îndepărtate cu ușurință din mașină, iar modelul poate fi ușor desprinsă de pe platforma de îndoire.

FAQ

1. Dacă globală transport gratuit sau nu ?Răspuns :nu este global de transport gratuit .din cauza Express companiei diferite cost standard în diferite țări, astfel încât ne oferă doar o parte din țara de transport gratuit. 2.De ce am nevoie acorde o zonă de la distanță taxe ?Răspuns : din Cauza compania Expres (DHL, FedEx,UPS , EMS, etc) delimita diferite zone ca zonă de la distanță bazate pe standardul lor.deci nu știm dacă adresa dvs. este o zonă de la distanță înainte de a obține adresa dvs. de informații .deci, dacă adresa dvs. este de zonă de la distanță , trebuie să acorde o zonă de la distanță taxe . 3.De ce comanda mea mereu nu au informații detaliate de urmărire ?Răspuns: după ce ați terminat de plată , avem nevoie de 1-3 zile se ocupe de comanda ,apoi trimite pentru compania Expres .Compania expres necesitatea de a verifica și înregistrări ,apoi aranja livrare .în mod normal, este nevoie de 3-5 zile prima actualizare informații de urmărire .dacă nu există informații în termen de 7-10 zile .Vă rugăm să ne contactați. 4..cate zile voi primi imprimanta mea ?Răspuns : în mod normal , după prima actualizare informații de urmărire, este nevoie de 5-10 zile . 5, taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea clientului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a comanda.

Despre ambalare:

Modular de ambalare,all-in-one printer 3d in cutie,științifice, design de ambalaj, fiecare parte cu atenție protejată pentru a asigura condiții de sosire.

Despre Condițiile De Garanție:

O: Ans1, Toate imprimantele 3d au 1 an garanție, extruder părți au 3 luni garantie.Dacă achizițiile dvs. nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, va vom trimite gratuit de înlocuire dacă este încă în garanție timp. 2, pe nedrept-a trimis materiale, vă rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată. 3, Pentru defecte de produse defecte, vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video, ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Despre feedback-ul:

1,Dacă sunteți mulțumit cu 3d printer kit-uri,vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi.Mulțumesc în avans 2,Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul,vom lucra cu tine pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă până când sunteți mulțumit.

Povestea De Brand

MakerPi 3d a fost înființată în 2012. În dezvoltarea durabilă, am acumulat o bogată experiență în hardware-ul de comunicare de cercetare și cred că tehnologia de imprimare 3d poate schimba viața.Noastre profesionale R&D echipa poate furniza clientului cu inovării tehnologice și profesionale soluții hardware.MakerPi imprimantă 3d este o întreprindere de înaltă tehnologie Naționale, a certificat ISO9001 sistem calificat.Suntem una dintre puținele companii care au capacitatea independentă de R&D. După ani de tehnic și de serviciu este de așteptat , ne-am câștigat mare lauda de la utilizatorii și distribuitorii din Europa, America, Japonia, Asia de Sud-est și așa mai departe.Realizarea noastră vine de inovare continuă, superb tehnologie și servicii de calitate.Prin eforturi, această tehnologie ne va servi mai bine și de a schimba viața noastră.

Etichete: Camionagiu 3d, geniu, artilerie, produsului imprimanta, salah imprimare 3d, Imprimanta 3d accesorii de profil, Imprimare 3d printer, elegoo rășină, crealty ender 3, 3d man tricou, Imprimanta 3d
Ambalare Greutate 3 kg
Material pla
Tehnologie De Turnare FDM
Diametru Duza 0,4 mm
Feliere sofeware Cura (recomandat), Repetier-Gazdă, ReplicatorG, Simplifica 3D
Greutatea mașinii 2.2 KG
Auto-Nivelare Da
Grosime Felie 0.05-0.3 mm
Certificare CE Da
Numărul De Model M1
Tip De Interfață SD
Format De Fișier STL, gcode, jpg
dimensiune produs 190*150*240mm
Consumabile Diametru 1,75 mm
Precizie 0.1-0.3 mm
dimensiune ambalare 280*250*220mm
Axa Z precizie 0.0025 mm
Putere medie/maximă putere 48W
Pat Temp 120
De Certificare A Calității CE,FCC,RoHS
Maxim Viteza De Imprimare 60mm/s
Sistemul De Operare Windows/Linux/Mac
XY axa de precizie 0.0128 mm
Alimentare 24V-48W
Strat de rezoluție ±0,1 mm
Duză temperatură 220℃
Felie De Software Cura/MKSlicer
Limba Engleză și Rusă
Origine NC(de Origine)
Diametrul Filamentului 1,75 mm
Tensiune de intrare 220V/110V
Nume De Brand MakerPi
Fliament pla
Dimensiunea Maximă De Imprimare 100*100*100mm
Viteza De Imprimare 40mm/s
Tensiune 110-220V
Tensiune De Lucru 24V
Dimensiuni Imprimare 100*100*100mm

Scrie o recenzie

Produse similare