Oferta

47.49lei

52.19lei

12-24V Vehicul NOU-montate cu Ultrasunete Mouse Repeller Parcare Automată Începe Mașină cu Ultrasunete Electronic Mouse-ul Pest Repeller

Adaugă o recenzie

{infomodule}

Caietul de sarcini:

Tensiune nominală: DC 12-24V

Frecventa:12-25kHz

Putere Nominală: 0.48 W

De lucru Curent: 40mA

Suport De Încărcare: Da

Dimensiuni: 8.5*8.1*4.2 cm (3.3*3.2*1.6 inch)

Cum Funcționează:

Acest aparat este livrat cu montare si cablare hardware-ul pentru a se conecta la masina de circuit electric.Există două cabluri.Cablul roșu ar trebui să fie fixată la electrodul pozitiv și cablul negru fi prinse la catod.

Caracteristici:

1.Preveni Deteriorarea Autovehiculului: Se respinge distructive animale de la a provoca daune scump pentru motorul vehiculului dumneavoastră, roți sau interior.

2.Multi-Scop: utilizate în Principal pentru a respinge șobolani, de asemenea, are un efect inhibitor asupra gandac de bucatarie, furnici, spider, cricket, bug, purici, molii, etc..

3.Combinație Repeller: 12-25 KHz Ultrasunete și lanterne LED-uri descurajează plictisitor animalele care intră în vehiculul dumneavoastră.

4.Eco-Friendly Respinge Dăunători: vehiculul pest repeller eficient foloseste ultrasunete vibrații pentru a vă respinge dăunători și animale fără uciderea sau rănirea gravă a acestora.

5.Instalat Senzor Inteligent: Acesta va începe să funcționeze în mod automat atunci când mașina se oprește peste 5 min.

6.Siguranta: este făcut de rezistent la temperaturi ridicate material și atunci Când tensiunea bateriei este sub 9,2 V, se va opri de lucru până la reluarea pentru a proteja bateria.

7.Aplicare: poate fi instalat în toate tipurile de masini la descurajează animale plictisitor

8.Excelent Caracteristică: rezistent la apa, nici chimic, nici vapori, nici un miros ,nici pulbere, Nici o poluare și nici un rău pentru om.

Notificare:

1.Vă rugăm să consultați de măsurare.Mica eroare de măsurare este admisibilă în limite normale.

2.Vă rugăm să ia în considerare dimensiunile reale în listă ca imaginile sunt, în general, extins pentru a afișa detalii.

3.Ar putea fi o mică diferență de culoare din cauza la monitor, aparat de fotografiat sau de alți factori, vă rugăm să consultați element fizic.

4.Datorită diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit.Dacă ai grijă de diferență, vă rugăm să cumpere cu atenție.

Pachetul Inclus

1 BUC Mașină de Mouse Repeller

Etichete: logitech mouse mx518, audew jump starter, respinge, auto mouse-ul fără fir, 24V, vite dispozitiv, masina de rozătoare, Jump Starter, Accesorii De Electronice Auto, masina de bunuri electronice
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Audew

Scrie o recenzie

Produse similare