Oferta

82.54lei

Animale Perdea de Duș Căluț de mare cu Alge marine Moda Accesorii de Baie cu 12 Carlige Impermeabil Tesatura de Poliester Baie de Decorare

Adaugă o recenzie

☆ Descriere produs:

Perfect pentru a decora o baie, o modă și de frumos cadou pentru prieteni sau rude.Sperăm să vă dau un sănătos și curat familia mediu de viață.Perdeaua de la duș a vă permite să vă bucurați-vă de proaspăt și un mediu curat de fiecare dată când faci baie.

☆Rezistent la apă și Anti-mucegai:

Aceasta perdea de dus este rezistent la apa.Apa va aluneca cu ușurință.Materialul rezista înmuiere și este anti-mucegai.Acesta funcționează perfect, fără o linie.Se poate preveni jet de apă în mod eficient în timp ce lua o cabină de duș.

☆ NOTIFICARE:

1. Se spală la mașină, spălare de mână sau ștergeți cu o cârpă umedă. 2.Din cauza diferențelor în monitoare de calculator display, nu poate fi sligh variante de culoare între produsele reale. iar pe ecran. 3.Va exista o ușoară diferență în dimensiuni produs din cauza manuală de măsurare.

☆ LISTA DE PACHETE:

1 * Perdea de Duș și 12 cârlige

Ne puteti contacta pentru a personaliza un unic perdea de duș care vă aparține。

Etichete: lcd j1 amoled, lcd iphone 10 oem, lcd huawey g7 l01, lcd j110 original, hip ghiduri de călătorie, granada cf tricouri, lcd inspiron 7537, lcd ipad pro 1980, gramatica amuzant de trist
model Florale
Stil Modern
Material Poliester
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare