Oferta

43.85lei

5pcs 48mm Luminozitate Mare Strălucire Sferă din Oțel Inoxidabil Oglinda Sfera Minge de Gol Acasă Decorative Bile

Adaugă o recenzie

Starea De 100% De Brand Nou

În Stoc Da

Minge cu Diametrul de 48mm

Mingea Material AISI 304 din Oțel Inoxidabil

Suprafață Strălucitoare Sferă

Cantitate 5 buc

Grosimea peretelui de 0,5 mm

Acest gol mingea este făcută de oțel inoxidabil 304, este durabil și antirugină.De când e oglindă lustruit cu luminozitate ridicată, care este utilizat pe scară largă ca minge plutitoare, accesorii decorative in gradina, piscina, pătrat, gard, constructii, interioare și în aer liber etc.

Permite 1-3mm de măsurare toleranță.

Vă rugăm Memento: Acest lucru nu este optica de precizie parte, vă rugăm să nu-l ia pentru escher sfera lucrări de artă scop.

Bilele sunt ecologice, non-toxice.Vă rugăm să fiți siguri de a utiliza.

Transport la nivel mondial.Postul tau va fi livrat în termen de 24 de ore de la plată primite.Elementele sunt livrate în mod normal în acea zi, dacă plata este primită până la 17:00 pm de luni până vineri.Plățile primite după ora 17:00 pm vineri vor fi livrate în următoarele luni.Noi navei elemente de zi cu zi pentru a asigura livrarea rapidă.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv înseamnă totul pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să liber înainte de a părăsi feedback-ul.Vom face toate eforturile pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi o soluție minunată. 100% satisfactie garantata!

Orice sfaturi bune este binevenit și foarte apreciat!

Comenzi mai mari, mai mult de 1.000 de bucăți, alte diametre ca variind de la 19mm ~ 250mm, sau dacă aveți orice întrebări despre bile aplicație, vă rugăm să faceți clic pe acum!Ne-ar plăcea să accepte toate întrebările pentru a satisface toate nevoile clienților cu înaltă calitate, pret bun si livrare rapida!

Etichete: eco spălătorie, sfera de cristal, oțel rotund mingea, camera de canalizare, grădină sfera, mingea bol din oțel, binoclu fotografiat, sfera otel, minge de cristal, sanitare inoxidabil mingea
Solid sau Gol gol
Material Din Oțel Inoxidabil
Forma cu Balonul rotund
Cerere Ornament De Gradina/ Decoratiuni

Scrie o recenzie

Produse similare