Oferta

23.70lei

40.88lei

Mehofoto Super-Erou Petrecere de Fundal Ziua de nastere Copii Nou-născuți de Fundal de Desene animate Personalizate Fundaluri Fotografice pentru Studio

Adaugă o recenzie

RM17221375751816349 Despre dimensiunea

Măsuri de precauție puteți face referire la aceste imagini și alegeți dimensiunea dorită.Dacă nu știți cum de a alege, puteți să ne contactați.Noi vă va oferi sfaturi profesionale.Deoarece mașina este de lucru, nu va fi erori în dimensiunea reală, dar această eroare va fi mic.

Servicii suplimentare

Se adaugă o mică gaură în fundal.Adauga un buzunar în partea de sus a fundal.Personaliza dimensiuni speciale și imagini, și ne va trimite poze pentru a verifica cu tine.Dacă aveți nevoie de servicii suplimentare, vă rugăm să ne contactați din timp.

Despre material

Caracteristicile de Vinil: ușor de transportat, de culoare este mai bine , a cutelor Policoton: nu noe, se estompeze, de bună calitate, nu are cute Policoton este mai bine decât de Vinil, astfel încât prețul său este relativ mare.

Etichete: tevi din pvc 40, pop luffy g3, set gel de 120w, sayfut curele, sb d16 friteuza, sb18 difuzor, sb3100 diode, tricou laggan, spark 350mah
Material Vinil,Poliester
Cuvinte cheie fotografie
Numărul De Model Mehofoto Fundal
Pachet Da
Tipărit Digital Tipărite.pictate manual medii
Fundaluri de fotografie copiii de fundal
Stil Alte
Conținutul De Imagine Diverse stiluri de fotografie de fundal,
Tema Ziua de nastere,petrecere,Festival,de Peisaj, etc.
Tip Spray De Vopsit
Origine NC(de Origine)
de vinil, pânză calculat tipărite
Nume De Brand MOCSICKA
Aplica Studio foto,fotografii, fotografie, fundaluri,etc.
Dimensiune (mm) orice dimensiune

Scrie o recenzie

Produse similare