Oferta

26.80lei

38.28lei

4buc/Set Noi Membrelor Reținere Curea Pacienții Mâinile și Picioarele la nivelul Membrelor Fix Curea Curea pentru persoanele în Vârstă Mentală a Pacientului de a Folosi #262003

Adaugă o recenzie

Caracteristici: de Brand Nou și de Înaltă calitate.Material:Medical compozit.Albastru.Sistemul de siguranță centura este un medical măsura de protecție care temporar controale pacientului activități, protejează siguranța pacientului, previne pacientului de a fi într-un accident, și de a asigura progresul buna de tratament.În funcție de gradul de cooperarea pacientului, mâinile și picioarele la fiecare 1-2 ore o dată, astfel încât să nu afecteze circulatia sangelui.Acest produs limitele mâna activități care pot fi lezate de pacienți, pentru a asigura siguranța.Pentru a asigura progresul buna de tratament și tratament de pacienți agitat, mai ales pentru cateter tratamentul pacienților cu detubare accidentală este foarte important pentru a reduce accident și de a îmbunătăți îngrijirea eficiență.Severe de observare de zi cu zi de reținere a site-ului pielii, circulatiei periferice, cum ar fi măsuri de frânare, starea stabilă sau după tratament ar trebui să fie imediat eliminate.

Utilizare: Utilizare compus pânză înfășurat în jurul încheieturii mâinii sau glezna, Velcro stick de la celălalt capăt al compusului pânză, lega cele două curea, elastic cu mâinile pacientului nu a putut decola exacte, bandă un capăt fixat pe patul de suferință cadru de pat.

Rolul de reținere trupa: 1. Pentru a controla apariția de periculos comportamentul pacientului (cum ar fi sinuciderea, auto-vătămare, emoție extremă, un atac clar) de a Evita rănirea altora sau auto-vătămare. 2. Pentru a preveni infantil, febră, delir, comă, agitație și pacienți în stare critică din cauza slăbiciune, confuzie sau alte original, Astfel, în scădere, vânătăi, zgârieturi și alte accidente, pentru a asigura siguranța pacienților. 3. Pentru a asigura progresul buna de tratament și îngrijire.

Pachetul Inclus: 4buc Curea Curea

Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Etichete: bratara gel, gel lubrifiant, dragon mână, bdsm, pacientul reținere, pacienții lift, sănătate, medicale retractor, necron, cabochon broasca
Nume De Brand Janedream
Material Material Compozit
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Bretele Și Sprijină
Efect Alte
Numărul De Model 262003

Scrie o recenzie

Produse similare