Oferta

21.39lei

41.13lei

FUERS Wireless Oaspete Binevenit Soneriei de Alarmă Clopot Ușă PIR Senzor de Mișcare pentru Magazin de Intrare Compania de Securitate Protecție Alarma Usa

Adaugă o recenzie

1.Nota 1:

JYX-1 este cu Chinezi text de Felicitare.Pls verifica clar înainte de a cumpăra .dacă te superi,pls nu-l cumpere .În caz contrar, vom suporta orice pierdere cauza greșit de cumpărare .Pls stie asta.

2 .Modul De Voce:

Lucru Ding Dong,salut bine ai venit în vocea umană,cu lumină albastră de Utilizare:Comutator de mod buton pentru voce diretly,apăsați butonul de volum pentru a regla volumul în funcție de nevoie de dumneavoastră.

3.Modul Muzică:

De lucru:Reda muzică selectați cu lumină albastră.Utilizare:Comutator de mod buton de muzică în primul rând,Apăsați butonul de muzică pentru a selecta o muzică vă place ,butonul de volum pentru a regla volumul în funcție de nevoie de dumneavoastră.

4.Modul De Alarmă:

De lucru:Continuu sunet de alarmă timp de 15 secunde cu lumină albastră.Utilizare:Comutator de mod buton de alarmă direct,Volumul nu poate fi reglat în acest mod.

5.Instalare

Orizontal unghi de detecție este de 110 grade, în timp ce pe verticală unghi de detecție este de 15

6.Atenție:

Indiferent de modul pe care mișcarea chime este ,atunci când se joacă voce/ceas/muzica,nu se poate forța oprirea sau tăiat putere decât dacă se termină complet și lumină albastră oprește fla shing,sau toate setările vor fi resetate.

7.potrivit pentru multe loc:

Acest produs este potrivit pentru o varietate de ocazii, mall-uri, magazine, supermarket-uri, usi, birouri și așa mai departe

8.Sfaturi de instalare:

Produsul poate fi instalat după cum se arată în imagine.

9.interior usor de sine stătătoare all-in-one soneriei de alarmă

Acest senzor PIR sonerie sonerie de alarmă funcționează independent și nu pot lucra KERUI /FUERS de alarmă și accesorii

10.3*Baterii AAA(nu sunt incluse)

9-15V adaptor de alimentare-powed(Produs fără adaptor de alimentare și de nevoie)

11.Detalii produs: Pachetul de conținut: 1 * fără Fir Door Bell (Nici Baterie,Nici o sursă de alimentare) Sfaturi: atunci Când selectați muzică în modul de muzică,apăsați butonul de muzică pentru a alege muzica apoi montați elementul de a lucra direct;Dacă mai târziu doriți să opriți,vă rugăm să lăsați toată muzica de sosire și albastru de oprire lumină intermitentă absolut,apoi opriți fără a declanșa din nou,muzica selectată va fi memorat.

Etichete: ușa mingea camera, soundcore mișcare acoperi, alarma secur, tunya video usa, barrette păr pieptene, chime vânt, PIR Comutator, senzor de mișcare pir alarma pentru copii, ușa slide, mișcare senzor pir
Nume De Brand Fuers
Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Usa Tip Wireless
Numărul De Model JYXM511

Scrie o recenzie

Produse similare