Oferta

23.70lei

40.88lei

Coroana Fericit Ziua De Nastere Fotografie De Fundal Royal Copil Nou-Născut Party Banner Consumabile Elemente De Recuzită De Fundal Repeta Coroana Model Albastru Studio

Adaugă o recenzie

RM17221375751814755 Despre dimensiunea

Măsuri de precauție puteți face referire la aceste imagini și alegeți dimensiunea dorită.Dacă nu știți cum de a alege, puteți să ne contactați.Noi vă va oferi sfaturi profesionale.Deoarece mașina este de lucru, nu va fi erori în dimensiunea reală, dar această eroare va fi mic.

Servicii suplimentare

Se adaugă o mică gaură în fundal.Adauga un buzunar în partea de sus a fundal.Personaliza dimensiuni speciale și imagini, și ne va trimite poze pentru a verifica cu tine.Dacă aveți nevoie de servicii suplimentare, vă rugăm să ne contactați din timp.

Despre material

Caracteristicile de Vinil: ușor de transportat, de culoare este mai bine , a cutelor Policoton: nu noe, se estompeze, de bună calitate, nu are cute Policoton este mai bine decât de Vinil, astfel încât prețul său este relativ mare.

Etichete: la mulți ani bannere, fondul de fotografie, fundal băiat, hotsale nunta fundal, fundal petrecere de ziua, bere ceas, studio foto fonduri, Fundal, coral rochie, nou-născut fotografie elemente de recuzită
Aplica Studio foto,fotografii, fotografie, fundaluri
Stil Alte
Numărul De Model Mehofoto Fundal
Tip Spray De Vopsit
Tema Ziua de nastere,petrecere,Festival,de Peisaj, etc.
Cuvinte cheie fotografie
Conținutul De Imagine Diverse stiluri de fotografie de fundal,
de vinil, pânză calculat tipărite
Material Vinil,Poliester
Nume De Brand NeoBack
Tipărit Digital Tipărite.pictate manual medii
Dimensiune (mm) orice dimensiune
Fundaluri de fotografie copiii de fundal
Pachet Da

Scrie o recenzie

Produse similare