Oferta

14.41lei

20.61lei

Scurgere duș Catcher Păr cu Cada Dopul Nou 2-în-1 de Scurgere Cadă de baie de Acoperire a Preveni Păr Saboți Chiuveta Filtru Baie Gadget-uri de

Adaugă o recenzie

Scurgere duș Catcher Păr cu Cada Dopul Nou 2-în-1 de Scurgere Cadă de baie de Acoperire a Preveni Păr Saboți Chiuveta Filtru Baie Gadget-uri de

Descriere

Material: plastic ABS

Dimensiuni: Ca Imagini

Este foarte iritat atunci când se confruntă cu un canal de scurgere înfundate.Dar putem elimina această problemă cu ușurință cu 2-în-1 de ciuperci dop de scurgere.

Produsul a 4-dimensiune inele de cauciuc, suport standard cada de scurgere cu diametrul de 1.35" la 1.75" , cadă scurgere cu adâncimea de 1,10"de-1, 48".

Prinde firele de Păr și articole Mici

Cu sale unice și inovatoare de design, prinde firele de păr și lucruri mici, din toate direcțiile, fără să încetinească scurgerea apei.Firele de păr sunt îngrijit colectate de vedere.

La Îndemână, Baie Dop

Se dubleaza ca o cadă de baie dop de scurgere.Sa etanșe la apă, non-toxice silicon ciuperci sus poate păstra apa în cada cu zero scurgeri de ore!Nu este nevoie pentru a comuta între scurgere catcher păr și cadă dop de scurgere mai.

Cum să Utilizați?Ușor!

Introduceți-l în cada de scurgere.

Pastrati capacul inchis cand te umple de apă în cadă.Flip capacul în sus pentru scurgere cada ta si sa iti prinzi parul.

Scoateți păr colectate de la partea de jos.

Pachetul inclus:

1*Sita De Păr Catcher

NOTIFICARE:

Pentru a asigurați-vă că produsul se potriveste de scurgere, vă sugerăm să MĂSURAȚI de scurgere cadă de baie inainte de a comanda.

Etichete: ochiuri chiuveta, dop chiuveta, picurator curat, scurgere duș păr catcher, drainwig păr catcher, placi de gadget-uri, baie gadget-uri de condus, duș păr catcher, BUCĂTĂRIE, baie roz
Tip De Material ABS
Origine NC(de Origine)
Articol Diametru 1.22inch
Numele Modelului Cada Dopul De Păr Catcher
Articol Greutate 0.05kg

Scrie o recenzie

Produse similare