Oferta

13.71lei

21.43lei

Drăguț Ploaie Cizme de Zapada Mic animal de Companie Cățeluș Câine Pantofi Botine Culori Bomboane de Cauciuc Impermeabil Anti-Alunecare TP899

Adaugă o recenzie

Drăguț Ploaie Cizme de Zapada Mic animal de Companie Cățeluș Câine Pantofi Botine Culori Bomboane de Cauciuc Impermeabil Anti-Alunecare TP899 Descriere:

Caracteristici:

1.Pantofi utilizarea PVC-material de protecție a mediului, non-toxic, moale și flexibil, care poate fi în mod arbitrar curbat, nu doare slefuire animale de companie dureri de picioare.

2. Ușor și confortabil de purtat cu bandă magic,și este foarte ușoară ,care este mai convenabil pentru cainele tau.

3. Impermeabil, rezistent la apa, anti-derapare, circula liber,și se va păstra pup labe curat, uscat, și în condiții de siguranță cu protecție de la gheață și zăpadă,ploaie și așa mai departe.

4. Vă rugăm măsura animale de companie picioare: 1) pune laba pe o bucată de hârtie și apăsați în jos pe partea de sus, mimând modul laba se răspândește atunci când câinele este de mers pe jos;2) Marcați părțile stânga și dreapta de pe hârtie și se măsoară distanța între mărcile;3) Măsura laba Maximă lungime și lățime;4) Alege pantofi cu dimensiunea un pic mai mare decât laba dimensiune (aproximativ 1 cm mai mare).

5. Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu noastre de companie ploaie pantofi, vă rugăm să ne contactați cu nu ezitati, vom rezolva problema în termen de 24 de ore.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Dimensiuni Lungime Lățime Greutate Se Potrivesc

S: 4.3 cm 3,3 cm 0-1.5 kg

M: 5cm 4cm de 1,5-4kg

L: 6cm 4.7 cm 4-9kg

XL: 7.5 cm 6cm 9-15kg

2XL: 9cm 7cm 15-25kg

Notificare:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate fi ușor diferită la culoare imagine.

2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual.

3.Asia Dimensiunea este mai mică decât SUA/UE/marea BRITANIE dimensiune, vă rugăm să comparați și să ia de măsurare înainte de cumpărare.

Pachetul Include:

1pair x Pet Cizme de Ploaie

Etichete: clasic pantofi caine, pantofi caine chow, holapet pantofi caine, pantofi caine gheare, pantofi caine cachorro, pantofi caine 0, mad dog pantofi, pantofi caine westie, câine de companie pantofi, nepoliticos pantofi caine
Setați Tipul Da
Origine NC(de Origine)
Material PU

Scrie o recenzie

Produse similare