Oferta

655.32lei

Taiwan Besdia Polizor Aer și Aer Lapper UR-120 Recipro Aer Lappers

Adaugă o recenzie

NE $ 6 / Preț

NE $ 5.18 / Preț

NE $ 6.4 / Preț

NE $ 25.9 / Preț

NE $ 3.57 / Preț

NE $ 3.34 / Preț

NE $ 27.49 / Preț

NE $ 158.7 / Preț

NE $ 32.08 / Preț

NE $ 125.35 / Preț

NE $ 137.88 / Preț

NE $ 74.75 / Preț

UR-120 Recipro Aer Lappers cuplu Mare, silențios și vibrații reduse.Lung de accident vascular cerebral cu piston costume pentru lepuit suprafețe mari, și excelent pentru debavurare sau șanfrenarea lucrări de piese turnate.Stoc de Presiune a Aerului în Greutate Dimensiune 1.2 mm 90psi (6.2 kg/cm 2 ) 370g Ø30x208L (mm)

Adunarea generală

În scopul de a obține cea mai bună stare de unelte pneumatice și extinde durata de viață, este nevoie să se conecteze trei puncte în combinație pentru a obține capacitatea de a filtra de vapori de apă, control de presiune de admisie și de lubrifiere.

Piesa în Trei puncte combinație ompressor

(Filtru· Regulator· Lubrifiere)

Îmbunătăți utilizarea de performanță și de viață cerinte:

În scopul de a obține cea mai bună stare de unelte pneumatice și extinde durata de viață, este nevoie să se conecteze trei puncte în combinație pentru a obține capacitatea de a filtra de vapori de apă, control de presiune de admisie și de lubrifiere.

l Înainte de a utiliza instrumentul pneumatic, asigurați-vă că pentru a verifica că nu este suficient ulei în baia de ulei în trei puncte combinație.

am trei puncte combinație de presiunea de intrare la 90 psi (6,2 kg / cm 2 ) este cea mai potrivită stare pentru utilizare.

l Înainte de utilizare, vă rugăm să verificați dacă în trei puncte, o combinație de sticlă de apă este plin, dacă prima plin de apă va fi externat.

l Regla în trei puncte combinație de ulei de admisie, este recomandat de aproximativ 2 centimetri cubi pe minut (des folosite).

eu Dacă vă confruntați cu o vacanță sau nu folosiți unelte pneumatice pentru o lungă perioadă de timp, în prima deschidere, vă rugăm să ridice o combinație de trei puncte în ulei pe minut 4CC, în timp ce deschiderea unelte pneumatice redus viteza la ralanti 20-30 de secunde, astfel încât uleiul este, într-adevăr, După ungere de fiecare parte, și apoi se adapteze la viteza normală de utilizare este mai bine.

am Selecție de lubrifianți: a nu se folosi prea gros lubrifianți, este recomandat să folosiți ulei de circulație R32. Funcționare, pornire / oprire setare:

§ Comutator ON / OFF este utilizat într-un rotativ de mod.Când comutatorul corpului supapei se confruntă cu utilizatorul, rotiți-l în sens invers acelor de ceasornic și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic (OFF).

※ Înainte de a utiliza instrumentul pneumatic, asigurați-vă că întrerupătorul este în "OFF" de stare.

§ Atunci când porniți instrumentul pneumatic comutator, vă rugăm să rândul său, de 90 °, astfel încât să puteți ajunge la viteza maximă, dacă unghiul de rotație este prea mare, nu numai nici un efect și va provoca comutarea supapei cu leziuni.dispozitiv de protecție

Vă rugăm să poarte echipament de protecție, cum ar fi antifoane, ochelari de protecție, șorțuri de siguranță, căști de protecție, mănuși și așa mai departe.Pneumatice pentru instrumentele după utilizare, instrumentul trebuie să fie păstrate într-un loc curat, uscat, și este recomandat pentru a stoca la temperatură constantă, pentru a evita schimbarea bruscă a temperaturii mediului.Nu scăpați pneumatice instrument pneumatic nu este complet oprit în timpul funcționării.Detaliate de normele de siguranță și memento-uri

Atunci când se utilizează scule pneumatice, siguranța este principala cauză.Instrumentul pneumatic trebuie să fie operate în condiții de siguranță.Vă rugăm să citiți următoarele dispoziții înainte de utilizare și de a folosi instrumentul pneumatic în condiții de siguranță.

§ Acest pneumatice instrument este proiectat pentru slefuire sau gravură și bine lustruit și alte aplicații industriale, nu folosesc corpul!

§ Verificați presiunea aerului înainte de operație, presiunea de mai jos 90psi (6.2 kg / cm 2 ) va reduce viteza și puterea, dar mai mare decât 90psi va duce la accelerarea de funcționare , care este verydangerous , și va scurta durata de viață a instrumentului!

§ Vă rugăm să folosiți bună calitate abrazive, consumabile, vă rugăm să nu utilizați deteriorat cu materiale de slabă calitate sau de calitate slabă.

§ În cazul în care cifra de zgomot depășește 85 dB (A) în timpul funcționării, operatorul trebuie să poarte dopuri de urechi sau antifoane.

§ Utilizarea operatorului pentru o perioadă lungă de timp poate provoca leziuni din cauza vibrațiilor, în special palma și brațul.Munca daune cauzate de vibrații depinde de mulți factori, cum ar fi tipul de consumabile utilizate, procesului, starea fizică a utilizatorului, mediul de lucru, ore de lucru, temperatura și așa mai departe.Deci, operatorul trebuie să utilizeze unelte pneumatice, în conformitate cu ISO5349 dispoziții de construcție.

Etichete: aer rectificator, 100w led-uri smd, bicicleta pompa de benzina, au mufa tip c, polizor unghiular pneumatic, mini polizor, angl polizor, aer fișier, bulgară reîncărcabilă, polizor iarba
Tip Rectificator
Nume De Brand Besdia
Numărul De Model UR-120
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Dimensiuni 30x208L (mm)
Sursa De Alimentare Pneumatice
Greutate 370g

Scrie o recenzie

Produse similare