Oferta

68.30lei

86.47lei

Wellness Vibrator Toy Îmbunătățirea Erectie 12 Moduri Impermeabil Masturbari Glandul Antrenor Masaj Sex Jucării Pentru Adulți Pentru Durabilitate

Adaugă o recenzie

Despre produs:

Mai greu, mai Mare, Mai Durabil---Acesta este un profesionist penisului instrument de formare, sexual wellness pentru bărbați.Prin particule de stimulare și vibrații, glandul penisului reduce sensibilitatea după antrenament, și îmbunătățește rezistenta în timp real de actul sexual.În același timp, stimularea imbunatateste circulatia sangelui, ceea ce face penisul mai mare și mai greu.

12 Moduri de Vibrație---Echipat cu 10 diferite vibratoare modele, acest glandul vibrator vă permite să alegeți de formare nivelul de intensitate de la slab la puternic, ajutându-vă pentru a obține mai greu, mai puternic și mai durabil zi de zi.Această jucărie poate utiliza, de asemenea, ca un bărbat masturbator pentru a atinge sexuale orgasme.

Stimularea din Granule---Există multe semicirculare particule pe peretele de maneca, care oferă de două ori stimul atunci când vibrează!Acest lucru crește plăcerea de masturbare și, de asemenea, face pregătire mai riguroasă --- va deveni un superman în pat după ce-l depășească.

Silicon de înaltă Calitate & USB Reîncărcabilă---din medicinale clasa gel de siliciu, complet prietenos pentru organismul uman.Este permis să perceapă jucărie prin USB.Utilizați această formare masturbator mai mult de 1 oră după 2 ore de încasat.

Etichete: al meu jucării sexuale, bărbații erecție, vagin, jucărie sexuală, rmn, sex stroker, mens mastrubator, de sex masculin masturb, lelo jucarii sexuale, de sex masculin jucărie
Sugestiv Sexual No
Nume De Brand APHRODISIA
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Masturbatori
Dimensiune sex toys for man
Material Silicon
Obscene Imagine No
Feature1 penis dildo-uri
Numărul De Model Masturbatori
Caracteristică Pentru Om

Scrie o recenzie

Produse similare