Oferta

200.97lei

264.44lei

DF-6 Emailate Sârmă de Separare Masina de Lacuit Sârmă Stripteuză Emailate Sârmă de Cupru Stripteuză Curăță smalțul sârmă perfect

Adaugă o recenzie

DF-6 Emailate Sârmă de Separare Masina de Lacuit Sârmă Stripteuză Emailate Sârmă de Cupru Stripteuză Curăță smalțul sârmă perfect

În al treilea rând, componența structurală:1. Mână a avut loc electrica racleta este format dintr-un electronic fără trepte regulator și o singură fază-serie motor și o lamă de răzuire.Adoptă un ușor și durabil micro-trageți întrerupătorul și filare perie de carbon.Acesta are caracteristicile de repede tabloul de viteză, de înaltă eficiență, operație simplă, instalare simplă și calitate stabilă, rata de eșec scăzută, de înaltă eficiență de producție și design nou.

2. Fix electrica racleta este format din două părți: componente electrice (monofazate și serie-excitat motor) și răzuire cu cuțite și guvernatori.

În al patrulea rând, metoda de utilizare: 1. Introduce emailate sârmă de cap să fie vopsite în centrul de suport instrument, apăsați comutatorul de pornire (handheld) sau picior regulator de viteză (de tip fix), iar motorul se va roti.

2. Muta emailate sârmă în direcția opusă față de direcția axială până la sfârșitul emailate sârmă, atunci filmul poate fi razuit. 3. Eliberați butonul de alimentare comutator (handheld) sau se pot relaxa guvernatorul (fix). 4. Înlocui munca și repetați pașii de mai sus.

V. diametrul Firului de ajustare și aspecte legate de:1. Când emailate sârmă este de caietul de sarcini diferite, cu viteza reglabila cu potentiometru (handheld) sau reglabile regulator de viteză (de tip fix) pot fi ajustate.Diametrul firului este mic în lent direcție, și diametrul firului este ajustată în direcția rapidă.

Dacă filmul nu este desprinsă, viteza de rotație este crescut până când este fragmentat.Dacă emailate sârmă este tăiat de o racleta timpul de reglare a vitezei, viteza trebuie redusă până când acesta îndeplinește cerințele.În conformitate cu metoda de mai sus, cele mai potrivite viteza de rotație este selectat ca viteza de lucru corespunzătoare diametrul firului, care pot fi considerate că au fost ajustate.

2. Când decopertarea vopsea la sfârșitul emailate sârmă, nu opriți imediat cele trei lame.Intersecția dintre marginea de taiere ar trebui să aștepte ca instrument pentru a opri rotirea și apoi eliberați, astfel încât să nu se rotească, emailate sârmă rupe brusc pe marginea de tăiere și daes marginea de taiere.

3. Carcasa exterioară este făcută de tensiune-rezistent material plastic, care este sigur și de încredere.

4, înainte de emailate sârmă de răzuire vopsea, manual trebuie să îndreptați mâna, pentru a evita emailate sârmă nu este permis la centrul de marginea de taiere.

5. După utilizarea pentru o lungă perioadă de timp, în condițiile în care sursa de alimentare nu este disponibil, un capac de siguranță poate fi deșurubat pentru a elimina decojite film de vopsea pulbere.

Culoare: verde inchis

Material: ABS + componente electronice

Dimensiune produs: 24*5 cm

Conținutul Pachetului:

1* manual de limba engleză

1*Electrica racleta vopsea

Plug Tip :UE Plug,acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe. / Plug SUA,se aplică pentru Canada, India, Japonia, Mexic, Thailanda, Statele Unite ale americii, Filipine și așa mai departe.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: pistol de lipit cu acumulator, cablu de sârmă stripteuză eletrik, oscilant makita 18v, email sârmă striper mașină, worx, 20v worx, sârmă de oțel stripping machine, baterie festool, sârmă striper, multifunctional electric cu comutator
Nume De Brand GX.Difuzor
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare