Oferta

53.68lei

10 Pack ( 25 buc/pachet ) Original HUBY-340 CA003 tampon de bumbac subliniat aplicatoare cu cap dublu de curățare tampoane de bastoane CA-003 HUBY340

Adaugă o recenzie

Ambalare : 25 buc/pack , pachet de 10 bucăți/lot .Total de 250 de bucati tampoane .Original HUBY-340 CA-003 HUBY Tampon de Bumbac pentru COPII

HUBY-340 de camere sterile Tampoane de Bumbac, sunt standard in camere curate de pe tot globul.Acestea sunt proiectate pentru o calitate superioară curățenia și consecvență pentru o varietate de aplicații.

HUBY-340 CA-003 Tampoane de Bumbac:

-.3" hârtie stem, de culoare albă, cu formă de con dublu-end bumbac

-.Acest tampon de bumbac este special pentru uz industrial

CA003 Tampon de Bumbac Bastoane Imagini :

Transport:

--- Cele mai multe elemente sunt livrate în 4 zile lucrătoare după ce plata a fost eliminat. (Sfârșit de săptămână și de sărbătorile excluse).

--- Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale.Pentru că timp de tranzit depinde foarte mult de țări diferite Servicii Poștale (în special în weekend și de sărbători).

Garanție:

--- 100% de brand NOU.Cumpara cu incredere!

--- Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

--- Returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

Feedback-ul:

--- Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv si 5 stele.

--- Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de a deschide un litigiu, se va rezolva problema până când nu sunteți pe deplin mulțumiți .

Aproape De Serviciu Si O Calitate Excelenta

Etichete: inima dubla mucegai, fundația vopsea, hârtie tampon, bb crema anticearcan de albire spray, pur roua, porțelan spray, machin să coase, tampon de bumbac hârtie stick, fond de ten cu hialuronic, de calitate alimentară pânză
Numărul De Model tampon de bumbac subliniat CA-003
Nume De Brand NoEnName_Null
Origine JP(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare