Oferta

912.53lei

1 073.58lei

FEELWORLD FW279 7 Inch Ultra Luminoase 2200nit pe Teren Camera DSLR Monitor Full HD 1920x1200 4K Intrare HDMI Ieșire de Înaltă Luminozitate

Adaugă o recenzie

2200nit Luminozitate Ridicată Cunosc lumina Soarelui Provocare

cu 2200 cd/m2 luminoase de fundal, depășește acest mediu de dificultate.Când monitoriza în interior puteți regla iluminarea din spate.FW279 pot întâlni în interior și în aer liber de monitorizare a mediului.Cu rezoluția de 1920x1200, impresionant de 323 PPI, Rec.709 profesionale de calibrare a culorilor pentru a oferi o imagine clară, ideal pentru focus trăgând și de analiză a imaginii pe platou și în câmp.Include 4K HDMI de intrare și de ieșire, puteți conecta 4K camere video si Dslr-uri,.VESA 75 de montare găuri în spate pentru a atașa monitor pentru a o rezistentă de montare, dacă este necesar.

Lasa-Ti Filmare Video Deveni Mai Ușor

FEELWORLD a fost angajamentul de a furniza cele difuzat de monitorizare și soluții pentru cineaști profesioniști.Dacă faceți upgrade de excelenta tehnologie de afișare de la HD la FHD sau UHD 4K rezoluție, FEELWORLD își propune să sprijine creatorii profesionale pentru a obține beneficii mai mari și de a crea mai multe povești interesante, cu cele mai avansate tehnologii pentru a îmbunătăți eficiența producției.

Flexibil pentru Creative

Ca regizor, trebuie să acorde o atenție deosebită la aspectul vizual, în scopul de a captura fiecare moment de emoție.Motiv pentru care puteți avea încredere întotdeauna FEELWORLD monitoare tehnologie, care vă permite să aducă întreaga capacitate și creativitate având grijă de fiecare detaliu în cel mai eficient mod posibil.FEELWORLD monitor vă ajută să vă pentru a captura acele momente prețioase care nu vă puteți permite să pierdeți.

Nu Numai de Afișare, Asigurați-vă că Împușcat în centrul atenției și Precisă Exposur e

FEELWORLD monitor integrat direct de ajutor pentru a face imagini de analiza/ ajustare mai ales pe focalizare/ expunere în timp ce unele camere pot transfera caracteristicile lor ca Histograma să monitorizeze.FW279 dotate cu: Histograma, Peaking Focus Assist, Culori False, Zebra de Expunere, Nouă Grilă, Modul de Scanare, Zoom Anamorfic Modul, Pixel cu Pixel, Centru de Marker, Zona de Siguranță, Raportul marcator, Marcator de Culoare, Verificare Domeniu, Imagine Flip, Înghețare Imagine, Zoom, U/D & L/R Zoom, Ajustare a Temperaturii de Culoare.

Calitatea imaginii pentru a alimenta Fluxul de Creație

FEELWORLD FW279 oferă 7" 8-bit, ecran IPS cu rezoluția de 1920x1200, 323ppi densitate de pixeli, color profesionale de calibrare pentru a depăși naturale LCD color de drift.La FW279 afișează imagini mai clare, mai bine claritatea textului și reproduceri color, indiferent de condițiile de fotografiere.La FW279 are un unghi larg de vizualizare, astfel încât toată lumea poate revizui acțiune.

Mare Luminoase 2200nit pentru Fotografiere în aer liber

FEELWORLD FW279 ultra-înaltă luminozitate monitor foloseste aur "dimensiune" 7-inch panel.La FW279 monitoriza nu numai că are rezoluție și densitate a pixelilor de a face fiecare fotografie arata uimitor, mare luminoase 2200nit ecran la aproape 5 ori luminozitatea convenționale domeniul monitoare vă permite să trage în aer liber, fără reflecții spălarea imaginii.Acest lucru face o alegere excelentă pentru cardane, Steadicam și director monitoare, oferind o imagine clara, fara cea mai mare parte și unghi de vizualizare de restricții de un soare capota.

Simplu, Practic Design

Nu este o surpriza FW279 e simplu, practic design ce-l face alegerea ideala pentru regizori, cineasti, fotografi și cameramani preferă datorită dimensiunii și greutății sale pentru domeniul de producție.Este ușor să adăugați profesionale de monitorizare la 4K HDMI camere video sau Dslr cu FEELWORLD FW279! Și, de asemenea, este ușor să se conecteze, usor de montat, cu o figură subțire și un design simplu.

Precis expune și să se concentreze fiecare lovitură.La FW279 a extins de instrumente de monitorizare, inclusiv histograme, focus assist, audio încorporat, culori false, zebra de expunere, raport marker, anamorfic mode, zoom etc. S-ar putea ajuta să creați fotografii minunate.

Peaking Focus Assist

Ajungand Filtru este folosit pentru a ajuta operatorul camerei în obținerea cele mai clare imagini posibile.Când este activat, procesor intern va afișa o culoare a evidenția pe ecran în cazul în care marginile ascuțite apar.Puteți comuta putline de culoare între roșu, verde, albastru potrivit ton diferit de subiect.

Culori False și Expunerea (zebre )

Culori False

Fals filtru de Culoare este folosit pentru a ajuta la setarea de expunere al aparatului foto.Camera Iris este ajustat, elemente de imagine se va schimba culoarea în funcție de luminanța sau strălucirea valori.Acest lucru permite expunerea corectă să fie realizate fără utilizarea de costisitoare, complicate echipamentul de încercare extern.

Etichete: monitor hdmi hdmi, feelworld, 10 camere dslr, feelworld monitor, ecran lcd pătrat, m2 ssd, 7 inch monitor auto, monitor pc, monitor, akaso curajos 7
Plug Type Plug SUA
Rezoluție 1920x1200 pixeli
Raportul De Aspect 16
Aplicație 1 Nikan camera video, d90, d810, d700, d7000
pixel pitch 0.07875 (H) x 0.07875 (W) (mm)
placa de baterie F970 (Standard) D28S/D54, LP-E6, U60 (Opțional)
Luminozitate 2200cd/m2
Origine NC(de Origine)
Cale de a instala 1/4-20 Filet Ștuț (partea de jos)
Aplicația 2 Canon 5d3, 6d, 5dmarkiii, 5d4, m5, 70d, d3200
Greutate Unitate 340g/370g (Cu F970 Placa de Baterie)
Ieșire HDMI
Iluminare din spate led
Intrare HDMI Ieșire Suport Format 4K UHD 3840x2160p
Intrare HDMI
Certificare ROHS
Unitatea De Dimensiune 180Lx120Hx25D (mm)
Nume De Brand feelworld
Ecran De Afișare 7"
Numărul De Model FW279
Audio Căști Stereo, Difuzor
Contrast 1200
Unghi De Vizualizare 80/80(L/R) 80/80(U/D)

Scrie o recenzie

Produse similare