Oferta

24.32lei

34.23lei

Pliabil din Aliaj de Aluminiu Duș Restul de Prindere de Perete pentru Duș pentru Picioare Pas Baie Produse Restul Piedestal Taburet Anti-alunecare

Adaugă o recenzie

Descriere:

1 buc Aliaj de Aluminiu Duș Taburet Montat pe Perete pentru Duș pentru Picioare Pas Baie Restul Piedestal Taburet Anti-alunecare

Caietul de sarcini:

Material: Aliaj De Aluminiu

Culoare: Argintiu, negru

Dimensiune: 15 x 10 x 6 cm

Greutate: 0.323 g

Caietul de sarcini:

Caracteristică:

FOLD-UP BAIE pentru PICIOARE PAS pentru Picioare de Ras sau Echilibru de Sprijin în Baie cu Duș.De asemenea, poate fi montat la intrarea în casa ta pentru pantofi de curățare în fiecare zi.

MAI CONVENABIL! 0.7 kg in greutate este suficient de robust pentru spălat sau ras picioare, femeile Gravide sau picioarele și picioarele sunt incomod pentru a muta, persoanele care au dificultăți de îndoire la talie, purta în condiții de siguranță pantofi sau ștergeți pantofii.

Economie de SPAȚIU Poate fi pliat atunci când nu le utilizați.Oferă cea mai sigură cale să-și radă picioarele în baie.

MULT MAI CONFORTABIL!Noul aliaj de Aluminiu picior de odihnă, nu va rugina, Anti-alunecare, rezistent, contribuie de zi cu zi pentru a face duș și mai confortabilă.Având grijă de picioarele tale devine mult mai ușor și mai sigur.

AUTO-ADEZIV SAU cu ȘURUB de FIXARE, include șuruburi.șurub de montaj este mult mai ferm, pentru a Evita care se încadrează și cauzează probleme inutile.Materiale metalice este mult mai puternic decat duș pași cu ventuza sau lipici.

Pachetul Inclus:

1 x Duș pentru Picioare Pas

1 x set Accesorii

Note:

1. De măsurare a elementului întins pe masă poate provoca o ușoară diferență.

2. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea luminii atunci când luare de fotografie.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: pliabil scaun pas, pliabil din plastic scaun, brățară brățară vrac, sticlă orhidee, perdea, perdea camera, perna de scaun, kandi, picior de odihnă duș, baie roz
Caracteristică Produse De Baie
Cerere baie
Suport Dropshipping
Material Aliaj De Aluminiu
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Duș Pentru Picioare Pas
model Alte
Funcția Anti-alunecare, Taburet
Stil Modern
Dimensiune 15 x 10 x 6 cm

Scrie o recenzie

Produse similare