Oferta

189.49lei

270.68lei

Global Drone GD89 Max 6K de Evitare a obstacolelor ESC GPS Drone Aeriene Fotografie de Înaltă Definiție de Control de la Distanță de Aeronave

Adaugă o recenzie

Caracteristici :

1. Cu un high-definition de lentile, imaginea este transmisă în timp real, și drone aeriene imagine este pe deplin controlat și urmărit prin APLICAȚIA pentru mobil.

2. Experiența de planificare a traseului și zbor fără control de la distanță, APLICAȚIA hartă cu precizie de puncte, și puteți zbura în cazul în care doriți să zboare.

3. În aer liber, de poziționare GPS, interior înălțime fixă, inteligent urma, fix-punct de surround, de putere mică se întoarcă acasă, inteligent se întoarcă acasă, 6KWIFI ultra-clare de fotografiat.

Descriere :

Pliere corpului,-un punct fix de zbor, 50x zoom, de stocare high-end sac de ambalare, reglaj electric camera, față de viziunea de evitare a obstacolelor.

Caietul de sarcini :

Sac de depozitare dimensiuni: 23.5*18.8*8.9 cm

Desfășurat dimensiune: 28*20*5 cm

Timp de zbor: aproximativ 15 minute

Timp de încărcare: aproximativ 120 minute

Frecventa: 2.4 G

Low gear: 3m / S

Viteza medie: 6m / S

Viteză: 12m / S

Capacitate baterie: 1500mah

Baterie litiu tensiune: 3.7 V

Culoare: gri

Pachetul Inclus:

1* drone

1* sac de Depozitare

Note :

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: unitate de control, de control al zborului bord, brushless esc, quadcopt, 30a esc, drona obstacol, mini drona, controlor de zbor, dron sg906 pro2, 12v panou de control
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand NoEnName_Null

Scrie o recenzie

Produse similare