Oferta

12.92lei

24.36lei

1 buc Unghii Cuticula Ulei Bully Vitamina E Imbogatita de Unghii Nutriție Ulei de Bază în condiții de Siguranță Balsam de Unghii Tratament de Îngrijire Pentru Rigid Cuticulele

Adaugă o recenzie

Descriere

Acest special de unghii nutriție ulei este conceput pentru a vindeca și de a proteja unghiile pentru a combate uscarea și înmoaie cuticulele.Se adoptă de protecție a mediului și sănătos fast-materiale de uscare, care este complet în condiții de siguranță și pielea-prietenos cu unghiile și cu degetul pielea.Acesta oferă, de asemenea, bogate în hrană cu vitamina E pentru a consolida și de a revitaliza unghiile.Perfect de îngrijire a unghiilor pentru hidratata, moale și sănătatea unghiilor.

Caracteristici

- Culoare: Galben

- Material: Sticla, ulei esential

- Capacitate: 15ml

- Dimensiuni: 8 x 3.3 x 3.3 cm / 3.1 x 1.3 x 1.3 inch (L x W x H)

- Sănătos și ecologic ingredient.Formula naturală, fără substanțe dăunătoare și miros, în condiții de siguranță și non-toxice pentru piele și unghii.

- Minunat balsam pentru cuticule ulei și demontare.Se înmoaie cuticulele și îi pasă pentru pielea uscata, unghii casante.Nostru de ulei pentru unghii este perfect pentru tratarea crăpat și rigid unghiile și cuticulele.

- Unghia naturala întăritor.Intensive formula contine keratina si vitamina E pentru revitalizarea unghiilor crapate, furnizarea de nutriție pentru unghii și unghii piele.

- Ideal top coat.Aplicabile pentru nail brightener, lac de unghii, UV, unghii cu gel, acril, etc.

- Perfect de îngrijire a unghiilor.Oferă protecție împotriva radiațiilor ultraviolete, promovează lungă durată nail art de muncă.

1 x Nail Ulei pentru Cuticule Bully Unghii Nutriție pe Bază de Ulei de Ulei de Balsam de Vitamina E Imbogatita de Tratament de Unghii Top Coat de Îngrijire pentru Unghiile Crăpate și Rigid Cuticulele (Galben)

Etichete: cuticl ulei, ulei de unghii, mănuși motociclete vara, dainese, mănuși moto, Unghii Hranesc Ulei, manusa revit, alpinestar manusa, unghii mai puternice, mâna ulei
Tip Alte
Cantitatea 1 buc
Ingredient Naturale
Numărul De Model Nutriție Ulei De Bază
NET WT 1 buc
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare